slider_Axereal_Serbia
Razvoj i selekcija sorti i hibrida koje su
odgovarajuće za naše agro-klimatske uslove
slider_Axereal_Serbia

Pretraga

Srbija

O nama

Champs à renseigner
Texte

Axereal Serbia francuska kooperativa, u Srbiji od 2008. godine 

Axereal Serbia doo je deo francuske kooperative u agrarnom sektoru, a u Srbiji posluje od 2008. godine. Naša osnovna misija je bila da u Srbiju donesemo nov sortiment francuskih selekcija, koji se odlikuje vrhunskim prinosom i kvalitetom. Glavni ciljevi naše poslovne politike su održiva proizvodnja žitarica, kontinuirani razvoj usluga i zahvaljujući trgovini, garancija dugoročnog zadovoljstva poljoprivrednih proizvođača i klijenata. 

Naš slogan „Vaš pouzdan partner“ smo kreirali nakon 10.godina postojanja jer to zaista i jesmo. Na putu našeg razvoja sa nama je mnogo poslovnih partnera i saradnika i zahvaljujući iskrenom i pouzdanom odnosu u poslovanju, Axereal Serbia je danas ono što jeste.

Champs à renseigner
Image standard
Psenica
Champs à renseigner
Texte

Agronomska podrška, savetodavstvo: od setve do žetve 

Višegodišnjim radom naših stučnih inžinjera, pažljivim odabirom i selekcijom sortimenta, na tržište Srbije donosimo novi sortiment pšenice, ječma, soje, kukuruza, suncokreta i sirka belog zrna – glavnih ratarskih kultura. Cilj je da se našim proizvođačima ponude sorte koje odgovaraju našim klimatskim i proizvodnim uslovima, koje daju nadprosečne rezultate u žetvi i koje će ispuniti očekivanja u pogledu kvaliteta. Naši agronomski stručnjaci su svakodnevno na terenu obilazeći useve i dajući stručnu podršku krajnjim poljoprivrednim proizvođačima. 

 

Ugovaranje pivarskog ječma 

Organizacija proizvodnje pivarskog ječma za potrebe naših sladara u Hrvatskoj i Mađarskoj je pokazatelj uspešnog modela poslovanja u korist zadovoljstva naših proizvođača. Uslovi ugovaranja proizvodnje za pivarski ječam poznati su prilikom sklapanja ugovora. Na temelju kooperantskog ugovora svojim kooperantima osiguravamo kvalitetno seme, sredstva za zaštitu bilja, đubrivo i savetodavnu podršku. Tim stručnih inženjera poljoprivrede prati useve tokom vegetacije i daje proizvođačima stručne savete i uputstva od setve do žetve ječma.  

Naš cilj je produžiti dobru tradiciju  i stvoriti još jaču partnersku vezu, na zadovoljstvo svih uključenih strana. 

 

Axereal Serbia doo, Vaš siguran partner! 

Image lien
Psenica
Image lien 2
Silos Temerin

Axereal Centralna Evropa

Champs à renseigner
Texte

Axereal Centralna Evropa je osnovana 2015. godine usled razvoja Axereal-a na tom području. Obuhvata 6 država: Hrvatsku, Mađarsku, Srbiju, Rumuniju, Bugarsku i Slovačku.  

S kancelarijama u svakoj zemlji, imanjem za umnožavanje i doradu semena, te silosima u Hrvatskoj, Mađarskoj i Srbiji, Axereal je dobro uspostavljen na lokalnoj teritoriji. Kako bi zadovoljio potrebe evropskog tržišta žitarica, Axereal učestvuje u celom lancu žitarica, od odabira i proizvodnje semena do prodaje žitarica. Naše aktivnosti temelje se na potrebama kupaca i usklađene su sa našom proizvodnjom kako bismo ponudili odgovarajuće seme i druge proizvode. Uzimajući u obzir pedo-klimatske karakteristike i rezultate lokalnog testiranja, svaka zemlja Centralne Evrope nudi na tržištu određeno seme kako bi partnerima osigurala visok stepen kvaliteta i visoke prinose. 

 

Image standard
map_europe_centrale
Champs à renseigner
Texte

Serbia           Hungary            Bulgaria
 

logo          Romania