Kontakti
Lokalna i međunarodna
implementacija

Pretraga

Grupacija

O nama

Champs à renseigner
Texte

 

Axereal je vodeća poljoprivredno-prehrambena kooperacija koja posluje u Francuskoj i svetu, specijalizovana za otkup i preradu žitarica namenjenih tržištu slada, mlinarstva i stočne hrane.

Axereal otkupljuje i valorizira 4.5 miliona tona žita, okuplja 11,000 poljoprivrednika, zapošljava blizu 4,000 zaposlenih i ostvaruje promet od oko 5 milijarde evra. 

Champs à renseigner
Image standard
who-we-are

Akter poljoprivredne i prehrambene tranzicije

Champs à renseigner
Texte

Naša misija: dodati vrednost poljoprivrednoj proizvodnji poljoprivrednika iz naše regije razvojem održivih i konkurentnih industrija i stvaranjem vrednosti u čitavom poljoprivredno-prehrambenom lancu, od proizvođača do potrošača. 

Naša ambicija: doprineti razvoju kvalitetnog snabdevanja hranom, pozicionirajući se kao glavni igrač u poljoprivrednoj tranziciji. 

Axereal svoju poljoprivrednu delatnost razvija u srcu jedne od glavnih evropskih regija za proizvodnju žitarica. Teritorija pokriva 16 reona.   

Lokacije Grupe

Champs à renseigner

Model grupe

Champs à renseigner
Texte

rs

Stojimo čvrsto na putu prema održivom rastu, Axereal je predaniji nego ikad služiti svojim poljoprivrednicima, kupcima i potrošačima.

Uprkos brojnim poremećajima s kojima smo se suočili tokom protekle godine (zbog pandemije koronavirusom i izazovnih vremenskih prilika), zadružni model nastavlja pokazivati ​​svoj neverovatan značaj. 

Strategija

Champs à renseigner
Texte

Pogledajte video sa prezentacijom godišnjeg izveštaja strategije Grupe (na engleskom)

Vidéo
Texte

Skinite flajer Axereal Grupe OVDE