Pretraga

Tags
Serbia

Srbija

Zašto Banaćani vole MAS suncokret ?

Image
MAS seeds sunflower
Groupe paragraphe
Champs à renseigner
Texte

Nećemo vas držati u neizvesnosti i odmah ćemo odgovoriti na ovo pitanje: zato što su rezultati žetve uvek rekordni i stabilni iz godine u godinu !


Sada se pitate da li je ovo istina ili samo prazna priča. Imamo odgovor i na ovu nedoumicu.
Najviše suncokreta u Srbiji definitivno se seje u Banatu, zatim po zasejanim površinama dolaze severna Bačka i Negotinska krajina, a s vremenom interes raste i u ostalim krajevima Srbije. Za vas smo izdvojili i odlučili da prikažemo rezultate žetve 2021, među kojima je najviše rezultata iz banatskih atara. Sa ponosom možemo reći da Banaćani vole MAS suncokret i to upravo zbog tih „kila više na vagi“ u odnosu na konkurentske hibride. Svakako, ukoliko naši dragi čitaoci dolaze iz drugih krajeva gde suncokret nije toliko učestala kultura, toplo preporučujemo da kontaktirate  prodajnog predstavnika naše kompanije (
https://www.axereal.rs/kontakt) i saznate još detalja o našoj ponudi i sortimentu. Kada probate, lično ćete se uveriti u sve što pročitate.

MAS Seeds vrhunski kvalitet, uvozno seme iz Francuske

Jedna od retkih semenskih kuća koja posluje u našem regionu i koja se može pohvaliti vrhunskim kvalitetom dorade semena. Ono što bismo posebno istakli jeste da svake godine na tržište Srbije uvozi novo deklarisano seme. Sasvim sigurno da na tržištu nećete pronaći našeg starog/prošlogodišnjeg semena.

Visoka klijavost suncokreta i do 98%

Svaku setvenu jedinicu MAS suncokreta prati deklaracija koja je potvrda kvaliteta semena. Na njoj možete pročitati godinu i mesto proizvodnje, masu hiljadu zrna, klijavost i kalibraciju koja se odnosi na svaku partiju semena. Vrlo važan parametar pri odabiru sortimenta je definitivno kvalitet semena koji mora biti na visokom nivou kao garant prinosa, a MAS Seeds upravo to obezbeđuje svojim poljoprivrednicima.

Za svakoga po nešto – sve tehnologije uzgoja

EXPRESS tehnologija je definitivno sve više tražena na našem tržištu i u korak sa zahtevima tržišta, u mogućnosti smo da ponudimo dva srednje rana hibrida:

MAS 83.SU i MAS 85.SU

Oba pomenuta hibrida poseduju visok potencijal za prinos na zadovoljstvo brojnih poljoprivrednika koji su ih sejali. Jednostavnost suzbijanja korova je takođe glavna predispozicija da odaberete MAS 83.SU ili MAS 85.SU.

Izdvajamo samo neke od rezultata:

 

Image standard
Sunflower yields
Texte

Clearfield Plus® Tehnologija – samo za najzahtevnije

Za njive gde očekujete visoku koncentraciju problematičnih korova poput ambrozije, preporučujemo CLP tehnologiju suncokreta. Tu su već dobro poznat MAS 92.CP i nov hibrid MAS 920.CP zvani Gospodin prinos. U narednoj tabeli donosimo rezultate iz proizvodnje i ogleda :

 

Image standard
Yields sunflower
Texte

Klasična tehnologija – Ko želi da bude rekorder?

MAS 98.K je novitet v dobro poznatog hibrida rekordera MAS 97.A 

Namenjen je poljoprivrednicima koji žele rekorde u svojim njivama sa hibridom nešto duže vegetacije, ali koji zaista vredi sejati upravo zbog tih „kila više na vagi“ koje donosi u odnosu na neke konkurentske hibride.

 

Image standard
Yields sunflower
Texte

Za više informacija oko nabavke semena kontaktirajte našeg prodajnog predstavnika za vaš region

 

Texte

Više informacija i katalog dostupni