Cellule wheat Axereal

Pretraga

Pšenica

Axereal pšenice – mudar izbor uspešnih poljoprivrednika

Champs à renseigner
Texte

Šta poljoprivrednici traže prilikom odabira sorti strnih žita?
Pre svega stabilnost, otpornost, dobre mlinarske karakteristike i visoke prinose. A to sve, ali i još mnogo više, obezbeđuje sortiment pšenice i ječma kompanije Axereal!
Za postizanje visokih i stabilnih prinosa neophodno je pronaći semena vrhunskog kvaliteta i proverene genetike. Axereal zato u Srbiju donosi najprinosnije sorte pšenice, i to pravo iz Francuske.

 

Zašto je francuska genetika pravi izbor?

Pored toga što je Francuska decenijama poznata kao velika žitnica Evrope, a iskustvo se ne sme zanemariti, naše sorte pšenice stvarane su i uzgajane na približno istim geografskim širinama kao što ih mi gajimo u Srbiji. Pored toga, kompanija Axereal ima i svoj razvojni i istraživački centar u Mađarskoj u kom se razvijaju sorte koje odgovaraju zahtevima poljoprivrednika iz našeg regiona, ali i takvih karakteristika koje pogoduju našem podneblju, klimi i zemljištu. Zato su Axereal-ove sorte već godinama prvi izbor uspešnih poljoprivrednika iz Srbije.

 

Axereal-ova stručna podrška

Za najbolje rezultate i dobar profit, pored izbora semena, neophodno je i dobro poznavanje problematike terena, izazova sa kojima se poljoprivrednici susreću, kao i primena odgovarajućih agrotehničkih mera u pravom trenutku. Svesni smo toga da ne možete uvek sve sami. Zato su vama, dragi poljoprivrednici, uvek na raspolaganju naši stručnjaci sa terena koji će vas posavetovati i pomoći vam da prevaziđete sve izazove proizvodnje. Ovakva saradnja rezultiraće postizanjem najviših prinosa kojima ćete se dičiti!

Za sezonu 2022. naši stručnjaci preporučuju:

Image lien
Rubisko variety
Image lien 2
Cellule variety
Image lien 3
Basilio variety
Image lien
Nogal variety
Image lien 2
Complice variety
Image lien 3
Complice

Durum pšenica

Image lien
Toscadou-durum
Champs à renseigner
Champs à renseigner
Champs à renseigner

Naš katalog:

Image lien
katalog 22