Seme

Semenska ponuda obuhvata sertifikovano seme visoko prinosnih sorti pšenice i ječma. Nudimo seme kukuruza, suncokreta, soje, temeljno izabranih iz različitih selekcionih kuća. Ako ste zainteresovani za kupovinu, prodaju, proizvodnju ili finansiranje poljoprivredne proizvodnje, molimo Vas da kontaktirate naše kolege.

Naš cilj je proizvesti visokoprinosne sorte sa kvalitetnim svojstvima i omogućiti dugoročnu poslovnu saradnju sa svojim kupcima i poljoprivrednim proizvođačima.

U našoj ponudi se nalazi:

Seme pšenice: Cellule, Nogal, Farmeur, Basilio

Seme ječma: Prestige, Etincel

Seme soje: ES Pallador, Lissabon

Semena kukuruza i suncokreta semenske kuće: Maisadour Semences

   Mikrogranulisana đubriva

Loc’Ax Multi 3 je mikrogranulisano đubrivo razvijeno od strane Axereal Grupe. Sastav je definisan u nutritivnim testovima kompanije i odgovara potrebama različitih useva jer sadrži neophodne elemente za razvoj mlade biljke (azot, fosfor, sumpor, mikroelemente). Cilj je da se mikrogranulisano đubrivo koristi u samoj blizini semena, kako bi se osigurao maksimalan potencijal biljke.

Loc'Ax Multi 3 >

   Folijarna đubriva

Naša kompanija nudi proizvode iz Oligo-Star grupe.

Starter:

Folijarno đubrivo na bazi fosfora i magnezijuma. Ovi elementi hrane, efektivno podstiču biljke i aktiviraju zemljište u cilju poboljšanja kapaciteta unosa hranljivih materija.

Proleo:

Đubrivo za folijarnu i zemljišnu upotrebu sa borom i molibdenom. Omogućava prirodnu ishranu biljaka i aktivira dostupnost minerala u zemljištu.

Summum:

Pored ovih đubriva u našoj ponudi imamo i Summum program folijarne ishrane biljaka sastavljen od dve formule. Summum I 12.40.06 i Summum II 12.05.40, koji su biostimulatori i aktivatori zemljišta koji poboljšavaju dostupnost minerala, pomažu pri ukorenjavanju useva i podstiču rast biljaka.

   Mineralna đubriva

O značaju primene đubriva u ishrani biljaka znalo se od davnina. Kako bismo u svakom trenutku bili u stanju da odgovorimo potrebama naših kupaca u mogućnosti smo da ponudimo sledeća đubriva po njihovom zahtevu: AN 33,5 % (Kutina, Rusija), Urea, NPK, MAP, KAN, SAN.

   Sredstva za zaštitu

Za proizvođače sa kojima imamo ugovorenu poljoprivrednu proizvodnju u mogućnosti smo da ponudimo sredstva za zaštitu useva kako bismo ispratili našeg proizvođača od samog početka pa do kraja proizvodnog lanca.